uvařila 26. 12. 2008 11:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 12. 2008 11:11
mouka hladká, máslo, žloutek, škrob, kůra citronová, šťáva citronová, cukr moučkový, zavařenina pikantní
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Výtečná jablečná bábovka: Krásně vláčný a šťavnatý moučník jde dobře vyklopit díky důkladné přípravě formy
Křen je užitečná trvalka: Není náročný na pěstování, odolá suchu i mrazu a v dvojici s vepřovým ovarem je nenahraditelný
Pečeme s Ivou: Špaldové bagetky mají lehce oříškovou příchuť. Mohou se stát zdravější verzí každodenního pečiva z hladké mouky