Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
Jídelní lístek z roku 1974: Smažený řízek stál 9,90 Kčs, okurkový salát byl za 1,50 Kčs a nejdražší biftek s vejcem za 13 Kčs
Chyby při přípravě marokánek: Zjistěte, jak se jim vyhnout, aby bylo oblíbené cukroví křupavé a zároveň šťavnaté
Anna Kocikova uvařila 2. 8. 2014 17:52 Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun 0 0 Okomentovat
12 foto Josef Maršálek upekl žemlovku podle babičky Boženky: Důležitý je výběr správně starého pečiva, radí cukrář
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
8 foto Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem