uvařil 4. 12. 2013 14:34
osmahnutí masa
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 12. 2013 14:34
osmahnutí masa
plecko, brambory, mouka hladká, cibule, česnek, kapie, rajče loupané, sůl, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř, majoránka, voda, sádlo
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Buchty po ránu: Pařížské rohlíčky Josefa Maršálka vás uchvátí kombinací slaných arašídů v korpusu a pařížského krému
Bavorská specialita z jednoho hrnce: Pichelsteiner je šťavnatá směs masa a zeleniny, kterou si zamiluje každý
7 rad, jak správně marinovat maso a co tam nedávat: Znáte pravidlo s půlkou hrníčku?