Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
tejaja uvařila 15. 11. 2019 16:38 Švestkáčová povidlovka s bramborovými noky podle Josefa Náhlovského 0 0 Okomentovat
Holka u plotny peče: Škvarkové tyčinky bez kynutí voní česnekem, krásně křupou a na stole se po nich jen zapráší
Malta na talíři: Ochutnejte místní pomeranče a med a připravte si divokého králíka na víně. Takhle snadno se dělá
Nepečený jogurtový řez s rybízem: Dvě vrstvy piškotů proložené nadýchaným krémem se šťavnatým rybízem chutnají božsky