Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Miquel uvařil 14. 3. 2014 19:05 Terinka z kachních jater s konfitovaným kachním stehnem 0 0 Okomentovat
Polévky, které máte hotové do dvaceti minut: Tradiční česnečku trumfne nejen brokolicová, ale i japonská klasika miso
9 foto Josef Maršálek ukázal, jak připravit luxusní trhanec: Voní rumem, jablky a potěší celou rodinu, říká slavný cukrář
Žampiony s tvarůžkem v bramborovo-zeleninovém ďolíčku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 30 min