Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno portské - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie701 kJ / 168 kcal
Bílkoviny0,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,00 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Roastbeef Videorecept

Roastbeef

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dorůžova upečený a tence nakrájený roastbeef je prubířský kámen mnoha kuchařů. Recept je podrobně popsaný, aby se vám podařil hned napoprvé. Tak s chutí do toho, kupte…

senky

90 min

Sušené maso

Sušené maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Sušené maso získalo na oblibě teprve nedávno, avšak jeho historie je dlouhá. Je výborné jako jednoduchá a vydatná svačina během dne nebo na větší výlet. Zároveň jej lze…

Ivaan

15 min

Domácí paštička

Domácí paštička

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jemnou chuť kuřecích jater doplní sladké, chuťově bohaté portské víno, česnek a tymián. Játra krátce restujeme a poté rozmixujeme spolu s máslem, smetanou a zbytkem…

Kikis

40 min

Kachní prsa s portskou omáčkou

Kachní prsa s portskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Ostrým nožem nakrájíme kůži na prsou na malé kostičky tak, abychom prořízli kůži se sádlem ale neřízli do masa - vytekla by nám šťáva. Do zářezů vetřeme koření a sůl.…

Dooga

20 min

Švestky ve slanině

Švestky ve slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravujete slavnostní menu, nebo švédský stůl? Pak nesmí chybět jednoduchý, ale chutný předkrm, který naladí chuťové pohárky na další chod. Ideální volbou jsou pečené…

hosta

40 min

Kuřecí  na liškách a tymiánu

Kuřecí na liškách a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V pánvi rozpustíme máslo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli a na tenké plátky nakrájený česnek. Maso omyjeme, osušíme a položíme do pánve kůží dolů a opečeme…

Bahula

45 min

Růžová líčka mladého býčka

Růžová líčka mladého býčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na pánvi necháme zesklovatět slaninu, pokrájenou na kostičky. Přidáme trošku oleje, vložíme maso a zprudka opečeme, / kdo může nádobu z PH použít na sporáku, restuje…

Nevšední melounový salát

Nevšední melounový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slanou cibuli promícháme s portským vínem. Plátky okurek a melounu promícháme, přidáme cibuli v portském a 3 lžičky olivového oleje. Dále přidáme estragon, nakrájený na…

Steaky "nadivoko"

Steaky "nadivoko"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Koření utlučeme v hmoždíři na drobnou směs, promícháme s octem do husté kašičky a vmasírujeme do plátků masa.Maso naskládáme do misky, zalijeme portským vínem tak, aby…

1 2

Marie

Nejnovější recepty Více