Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno portské - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie701 kJ /
168 kcal
Bílkoviny0,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,00 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Roastbeef Videorecept

Roastbeef

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dorůžova upečený a tence nakrájený roastbeef je prubířský kámen mnoha kuchařů. Recept je podrobně popsaný, aby se vám podařil hned napoprvé. Tak s chutí do toho, kupte…

senky

90 min

Sušené maso

Sušené maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Sušené maso získalo na oblibě teprve nedávno, avšak jeho historie je dlouhá. Je výborné jako jednoduchá a vydatná svačina během dne nebo na větší výlet. Zároveň jej lze…

Ivaan

15 min

Kuřecí  na liškách a tymiánu

Kuřecí na liškách a tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V pánvi rozpustíme máslo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli a na tenké plátky nakrájený česnek. Maso omyjeme, osušíme a položíme do pánve kůží dolů a opečeme…

Bahula

45 min

Kachní prsa s portskou omáčkou

Kachní prsa s portskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Ostrým nožem nakrájíme kůži na prsou na malé kostičky tak, abychom prořízli kůži se sádlem ale neřízli do masa - vytekla by nám šťáva. Do zářezů vetřeme koření a sůl.…

Dooga

20 min

Švestky ve slanině

Švestky ve slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Připravujete slavnostní menu, nebo švédský stůl? Pak nesmí chybět jednoduchý, ale chutný předkrm, který naladí chuťové pohárky na další chod. Ideální volbou jsou pečené…

hosta

40 min

Steaky "nadivoko"

Steaky "nadivoko"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Koření utlučeme v hmoždíři na drobnou směs, promícháme s octem do husté kašičky a vmasírujeme do plátků masa.Maso naskládáme do misky, zalijeme portským vínem tak, aby…

Domácí paštička

Domácí paštička

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jemnou chuť kuřecích jater doplní sladké, chuťově bohaté portské víno, česnek a tymián. Játra krátce restujeme a poté rozmixujeme spolu s máslem, smetanou a zbytkem…

Kikis

40 min

Portské šalotky

Portské šalotky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Šalotky oloupeme a pokrájíme na čtvrtinky. Na rozpuštěném másle opékáme do lehce růžova. Osolíme, opepříme a zasypeme třtinovým cukrem. Necháme lehce zkaramelizovat,…

Marmeláda z červené cibule

Marmeláda z červené cibule

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

V hrnci rozpusťte máslo a olej. Vsypte cibuli a česnek a míchejte, až se máslem a olejem obalí.Poprašte cukrem, tymiánem, solí a pepřem, případně chilli, a promíchejte…

1 2