Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Marie Svarcova uvařila 6. 5. 2025 10:13 Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky 0 0 Okomentovat
5 foto Cukrář Josef Maršálek radí, jak poznat kvalitní čokoládu a jak z ní připravit perfektní pařížský krém
Nejmenší exotické ovoce na světě: Physalis chutná jako jahody a ananas, kumquat je jako mini pomeranč, co se jí se slupkou
Co se zbylou vánočkou? Skvěle se hodí na vláčný francouzský toust nebo na jazyku se rozplývající voňavé crumble