uvařila 13. 6. 2018 11:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 6. 2018 11:45
uvařila 13. 6. 2018 11:45
Do šťávy si přidávám i jiné bylinky jako například levanduli a nebo usušené květy bezu.
uvařila 13. 6. 2018 11:32
uvařila 13. 6. 2018 11:32
uvařila 13. 6. 2018 11:19
uvařila 13. 6. 2018 11:19
uvařila 12. 6. 2018 16:45
uvařila 12. 6. 2018 16:45
uvařila 11. 6. 2018 10:26
Připravené a nakrájené bylinky.
uvařila 11. 6. 2018 10:26
Nakrájená zelenina.
uvařila 11. 6. 2018 10:26
Čerstvě sklizená zeleninka a bylinky. ????????????????????????
uvařila 11. 6. 2018 10:26
Jak jsem napsala i v poznámce, dochutila jsem si to ještě přidáním čerstvých bylin. (V mém případě řeřichou)
uvařila 7. 5. 2018 09:09
uvařila 7. 5. 2018 09:09
uvařila 7. 5. 2018 08:54
uvařila 7. 5. 2018 08:54
uvařila 4. 5. 2018 11:58
Letos byly pampelišky opravdu plné pylu a tak se nám podepsal i v medu, kde zůstal takový \"cucek\", ale po rozmíchání je výtečný.
uvařila 22. 2. 2018 23:56
Akorát se mi dneska pampušky nějak zcelily, ale na jejich chuti to vůbec není poznat. ????
Přidáno před 25 minutami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Buchty mrkvance jsou populární na Vysočině, ale jednoduše je upečete i doma, ať jste odkudkoli
Pořiďte si pomocníky do kuchyně. Před Vánoci vám usnadní práci
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník