Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pampeliškový med do čaje i na chléb

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy Nakládání 1 den + vaření asi jednu až dvě hodiny

Nakládání 1 den + vaření asi jednu až dvě hodiny

4. 5. 2018 11:58

Suroviny

Porce: 1 dávka (asi pět skleniček)

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 268 kJ / 4 127 kcal
Bílkoviny2,52 g
Tuky1,44 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 021,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hadí mlíčí, Pleška nebo Lucerny, tak se lidově nazývá pampeliška, neboli smetanka. Její účinky jsou detoxikační a pomáhá při zažívacích potížích. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

oring

23. 7. 2020 19:16

Je lépe dát 400 květů. Protože květy jsou různě velké, osvědčilo se mi měřit to oběmově. A to tak, že náplním s lehkým přítlakem kyblíček od kilogramového jogurtu.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pampeliškový čaj recept pampeliskovy caj pampeliškový med recept med z pampelišek příprava pampeliskoveho caje pampeliškový med pampeliška med recept

Suroviny: květy pampelišek, voda, cukr, citron

TopRecepty.cz

Pampeliškový med do čaje i na chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/knxY