Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
aaadobromila uvařil 30. 10. 2012 10:07 Gnocchi po česku - se zelím a slaninou 0 0 Zobrazit detail důkaz :-) Okomentovat
aaadobromila uvařil 28. 10. 2012 09:15 Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Kachnička jako důkaz :-) Okomentovat
aaadobromila uvařil 28. 10. 2012 09:09 Karamelizované kysané zelí podle Oldy 0 0 Zobrazit detail Důkaz narychlo focený ,-) Okomentovat
Jak se jedlo v 50. letech: Zásoby ze sklepa a ze spíže, příděl 4 vajíček na měsíc a máslo jen pro děti
Jak udělat na grilu fantastické ražniči? Základem je marinované maso, díky slanině bude měkké a šťavnaté a cibule vylepší chuť