Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
aaadobromila uvařil 30. 10. 2012 10:07 Gnocchi po česku - se zelím a slaninou 0 0 Zobrazit detail důkaz :-) Okomentovat
aaadobromila uvařil 28. 10. 2012 09:15 Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Kachnička jako důkaz :-) Okomentovat
aaadobromila uvařil 28. 10. 2012 09:09 Karamelizované kysané zelí podle Oldy 0 0 Zobrazit detail Důkaz narychlo focený ,-) Okomentovat
13 foto Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky
Cukroví ze sádla: Dokonalé sádlovky jako od babičky, netradiční vanilkové rohlíčky nebo vláčné perníčky chutnají skvěle