Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
aaadobromila uvařil 30. 10. 2012 10:07 Gnocchi po česku - se zelím a slaninou 0 0 Zobrazit detail důkaz :-) Okomentovat
aaadobromila uvařil 28. 10. 2012 09:15 Konfitovaná kachna s česnekem a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Kachnička jako důkaz :-) Okomentovat
aaadobromila uvařil 28. 10. 2012 09:09 Karamelizované kysané zelí podle Oldy 0 0 Zobrazit detail Důkaz narychlo focený ,-) Okomentovat
Jak na perfektní kotlíkový buřtguláš: Důležitý je správný poměr cibule a uzeniny, výraznou chuť zajistí i rajský protlak a koření
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle