Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
dajjin uvařila 21. 9. 2019 14:16 Zapečená bagetka se šunkovou pomazánkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dajjin uvařila 28. 7. 2019 13:42 "Sýrové mašličky" - zapečené těstoviny 0 0 Zobrazit detail \"Sýrové mašličky\" - zapečené těstoviny Okomentovat
dajjin uvařila 28. 7. 2019 13:42 "Sýrové mašličky" - zapečené těstoviny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
Španělsko na talíři: Pravá rýžová paella potřebuje špetku šafránu a rajčata. Co do ní naopak nikdy nedávat?
Grilování v balkánském stylu: Pljeskavica bude neuvěřitelně šťavnatá díky jednoduchému triku s cibulí a trošce sodovky