Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
eliskavlasta uvařila 24. 5. 2021 07:48 Pečené rizoto z vařené slepice 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eliskavlasta uvařila 24. 5. 2021 07:47 Pečené rizoto z vařené slepice 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eliskavlasta uvařila 21. 5. 2021 15:52 Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Skvělý koláč s blumami od Tondy z Peče celá země: Křehké těsto s makovou náplní, blumami a rumem chutná fantasticky
V akci: Vinná klobása může směle nahradit kapra či řízek. Stačí si jen vybrat z jednoduchých a rychlých receptů