Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Kukisek uvařila 16. 1. 2015 16:21 Himaláje buchta 0 0 Zobrazit detail Je to prostě mňamka Okomentovat
Kukisek uvařila 7. 9. 2014 11:19 Zamotané koláče 0 0 Zobrazit detail Zamotané koláčky.. :-) Okomentovat
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce