Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
Ivace64 uvařila 28. 11. 2016 16:50 Vinná klobása, zapečená jako roláda (závin) v listovém těstě 0 0 Okomentovat
Večeře za pár korun: Přichystejte si knedlíky s vejci a hlívou, pečené brambory s tvarohem nebo třeba langoše
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník