uvařila 22. 11. 2012 21:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 11. 2012 21:16
vejce, cukr, mouka hladká, olej, vejce, mouka hladká, kakao, cukr, olej, mléko, pudink vanilkový, pudink karamelový, cukr, lusk vanilkový, máslo, žloutek, hmota potahovací, hmota modelovací
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Jak na nejlepší houbovou omáčku: K dokonalé chuti a konzistenci pomůže obyčejné pomazánkové máslo
Zdobení perníčků dřevěným dekorem: Stačí jen párátko, kakao a voda a perníčky budou jako malované
Retro okénko: Nepečený rychlý jablkový dezert voní po vanilce a skořici a využijeme do něj "unavené" ovoce