Poctivá slovenská kapustnica je voňavá a hustá tak, že v ní stojí lžíce: Zahřeje i zasytí a skvěle se hodí i pro sváteční večer
Perfektní cukrová poleva: Sladká, hladká a akorát hustá ozdobí linecké, perníčky i další cukroví. Tento postup je základem úspěchu
Bezchybný pařížský salát podle ČSN: Lahůdku z dob minulých připravíte snadno a rychle, chutí vás úplně dostane
mika59 uvařila 21. 4. 2016 17:12 Zapečená bageta se žampionovými vejci, slaninou a sýrem 0 0 Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na šlehačkové cukroví? To z pařížské šlehačky voní kakaem a doslova se rozplývá na jazyku
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Jana Boušková dnes slaví narozeniny a nám prozradila recept na netradiční slepici na paprice! Takovou jste zřejmě ještě neochutnali