Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
varilamyskakasicku uvařila 12. 10. 2012 08:44 Zdravá zeleninová polévka s knedlíčkama z droždí, zázvoru a zeleniny 0 0 Okomentovat
Ozdobte své terasy a lodžie jedlými plody. Poradíme, kde se dobře daří jahodám a co vyžadují rajčata či papriky
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
Bramborové knedlíky ze dvou surovin (Dělená strava podle LK - Kytičky) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 25 min