Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
varilamyskakasicku uvařila 12. 10. 2012 08:44 Zdravá zeleninová polévka s knedlíčkama z droždí, zázvoru a zeleniny 0 0 Okomentovat
Játrová rýže jako vynikající zavářka do polévky: Mini alternativa knedlíčků je snazší na přípravu, hlavní je směs pořádně ochutit
Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí díky dvěma nečekaným přísadám