uvařil 17. 9. 2016 14:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 9. 2016 14:33
zelí hlávkové, kmín celý, pepř, bobkový list, brambory, cibule, klobása, paprika čerstvá červená, sádlo, mouka hladká,
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Máta, rozmarýn, pažitka... Které bylinky by neměly chybět na vašem parapetu nebo terase a jak je využít?
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Plněná kuřecí prsa s pepřovou omáčkou jsou úžasně šťavnatá. Důležitý je správný výběr pepře a pikantní chuť dodá i klobása