Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Karolina09
Pinsa není pizza: Slaná římská placka je méně kalorická, ale úžasně vláčná, nadýchaná a křupavá, dochucuje se až po upečení
Nejčastější chyby při přípravě řízků: Maso jde špatně vybrat i naklepat, velký problém dokáže nadělat i strouhanka. Víme, co s tím
11 foto Jak upéct perfektní bůček: Křupavé kůžičky i šťavnatého masa docílíte, když se budete držet několika důležitých rad