Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 10. 2011 18:52

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota9 162 kJ / 2 190 kcal
Bílkoviny125,73 g
Tuky101,44 g
Vláknina51,00 g
Cholesterol1 258 mg
Sodík4 219 mg
Sůl10,09 g
Sacharidy167,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Johanka128

16. 4. 2017 22:06

Bylo to super, měli jsme to pár týdnů zpátky, jen jsem zapomněla napsat komentář. Vajíčka jsem uvařila natvrdo:-K

Colombo65

7. 10. 2011 10:21

Velmi pěkné a ta ztracená vejce, jsou výstavní ;-);-);-):-K

Anna Kocikova

6. 10. 2011 13:15

Pěkný receptík:yes:Já bych si ještě přidala trošku kopru:-8:-p+12:yes:

Jiřička

6. 10. 2011 10:03

Škoda včera jsem zpracovala brokolici, ale hned při nejbližší příležitosti koupím novou a vyzkouším. Recept se mi moc líbí a sladkokyselé omáčky mám moc ráda. Děkuji.

Petra Ku.

6. 10. 2011 09:25

Brokolici mám v ledničce, květák jsem náhodou koupila ráno v trhu, tak bych to mohla zkusit, smažený už nám leze krkem. A udělám to ála Rebí - uvařím zeleninu zvlášť, ať máme dobrej vývar do nadcházejících chladnějších dní ... ;-)

Eliza

6. 10. 2011 08:50

Rebi:yes::yes:, jsi mazaná...;-):-D

Tereza Blazkova

6. 10. 2011 07:52

:yes: +10

Bahula

5. 10. 2011 21:07

:-p;-):yes:+

rebeka

5. 10. 2011 20:29

Eliza:děkuji..receptík se mi líbí, pokud budu realizovat, asi uvařím zvlášť..a z vývaru bude polívečka..to jsem ale chytrá,coo:-?:-D:-D:-D

Eliza

5. 10. 2011 20:24

Děkuji za komentáře :-K.
Rebí, dala jsem je syrové, jak je psáno výše, ale je samozřejmě možné je uvařit zvlášť a vmíchat do hotové omáčky. Je to jistota, že budou akorát.
Andri, vařím ve skořápce, užší špičku odkrojím a vyloupnu lžící. Zastřená vejce dávám spíš do polévky nebo na toustík... Ale určitě by to šlo, jen trochu pracnější.

1974andrea

5. 10. 2011 20:06

Eli, ta vejce vaříš ve skořápce a loupeš nebo jako zastřená ( ztracená) ?

JanaDorazinova

5. 10. 2011 20:05

To musí být dobrééééé!:-p:-p:yes:

ivulinka

5. 10. 2011 20:00

Za zeleninku já bych se bila, v tvém podání ještě víc:yes:

Bibinka

5. 10. 2011 19:58

rebeka: Rebí, přečti postup znova, obojí se vaří na skus, květák déle než brokolice;-).

Elí, jednoduché, zdravé a jistě dobré jídlo, které znám, jen s jedním druhem košťálovin. Dávám ti 4.bod

hanahcotton

5. 10. 2011 19:35

:yes::yes::yes:to vypadá úžasně ;-)ukládám do oblíbených :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brokolice recepty květák a brokolice květák a brokolice recepty recepty z brokolice brokolice a květák recepty z květáku a brokolice recepty z květáku recepty květák a brokolice brokolice ve smetanové omáčce květák recepty brokolice recept květak brokolice brokolice smetana maslo brokolice maslo smetana květák v omáčce omáčky recepty květák recept brokolice květák květák, brokolice recepty květák brokolice recept

Suroviny: květák, brokolice, máslo, mouka hladká, mléko, smetana na vaření, vegeta, cukr, ocet, sůl, vejce, brambory

TopRecepty.cz

Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zmzg