Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 545 kJ / 2 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,13 g |
Tuky | 102,14 g |
Vláknina | 59,40 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,44 g |
Sacharidy | 176,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zmzg
Moje poznámka
Brokolice a květák ve sladkokyselé smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zmzg
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 6 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 8 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 4 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 5 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 6 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 8 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 8 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 10 hodinami
Květákové placičky
Linova před 10 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 10 hodinami
Tématické fráze:
brokolice recepty,
květák a brokolice,
květák a brokolice recepty,
recepty z brokolice,
brokolice a květák,
recepty z květáku a brokolice,
recepty z květáku,
recepty květák a brokolice,
brokolice ve smetanové omáčce,
květák recepty,
brokolice recept,
květak brokolice,
brokolice smetana maslo,
brokolice maslo smetana,
květák v omáčce,
omáčky recepty,
květák recept,
brokolice květák,
květák, brokolice recepty,
květák brokolice recept
Suroviny:
květák,
brokolice,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
smetana na vaření,
vegeta,
cukr,
ocet,
sůl,
vejce,
brambory
Komentáře (19)
Rebí, dala jsem je syrové, jak je psáno výše, ale je samozřejmě možné je uvařit zvlášť a vmíchat do hotové omáčky. Je to jistota, že budou akorát.
Andri, vařím ve skořápce, užší špičku odkrojím a vyloupnu lžící. Zastřená vejce dávám spíš do polévky nebo na toustík... Ale určitě by to šlo, jen trochu pracnější.
Elí, jednoduché, zdravé a jistě dobré jídlo, které znám, jen s jedním druhem košťálovin. Dávám ti 4.bod