Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Masovou směsí plněná cuketa zapečená se sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Dana Steinhauser 60 min
Holka u plotny radí: Kuře na cibulovém zelí je pikantní díky hořčici a voní po citronu a česneku. Takhle snadno se dělá
14 foto Kam vyrazit pro čerstvý český chřest: Na farmě pořídíte kilo už od 85 Kč a druhý květnový víkend navíc láká na chřestové slavnosti