Recept na nejlepší hermelínovou pomazánku: Z pár levných surovin připravíte lahůdku na topinky i na chlebíčky
Vynikající babiččina fazolačka parádně zahřeje. V bílé verzi se smetanou, česnekem a uzeným je příjemně pikantní
K Havelskému posvícení patří kecané koláče: Vláčné těsto s náplní z tvarohu, povidel a máku chutná fantasticky
Hovězí oháňka zadělávaná se zeleninou, jako z hotelu Šroubek Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Eliza 360 min
Houbová omáčka s pomazánkovým máslem: Tato netradiční ingredience zajistí fantastickou krémovou konzistenci a báječně jemnou chuť
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla
Medové trubičky zvládneme i bez speciálních formiček. Postačí obyčejná vařečka a o skvělou náplň se postará karamel