Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
Hovězí líčka dušená v kořenové zelenině s červeným vínem Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Colombo65 115 min
Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne 450 min
Bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha: Slavný šéf do něj přidává salám a jednu speciální pikantní ingredienci
Pečená krůtí stehna budou křehká a štavnatá díky marinování, jemnou chuť a vůni jim dodá česnek a čerstvý rozmarýn