Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italská bruschetta

Hodnocení receptu je 3,6 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

4. 11. 2010 18:18

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: známy taliansky rececept. V reštauráciách sa podáva ako predjedlo, kým prinesú objednaný hlavný chod. Existuje veľa variant.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MoniqueLaMutti MoniqueLaMutti

28. 1. 2015 17:43

Bruschetta je směs rajčat, cibulky a čerstvých bylinek, jako jsou třeba provensalske bylinky, ale čerstvé. Ne narušené seno. Bageta k nim má být křupavá a křehká, ne vysmažená v oleji. Tohle bych se styděla nazvat Italskou bruschettou... :-/

vilém

4. 9. 2011 23:19

na fotkach vypada opravdu moc pekne,kdyz jsem si brusketu delal,musel jsem ji pekne vosmahnout,abych dosahnul kyzeneho vysledku dle fotek,tj. karcinogenni kurka a pekne tvrdy stred,ktery poslouzil jako zubni trenazer. Bohuzel jsem nemel toliko salatu jako autor receptu,meli v Albertu posledni dve hlavky.. Vrele doporucuji zejmena seniorum a obcanum s mensim poctem chrupu.... :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recept na brusketu bruschetta recept bruschetta recepty na brusketu rajčatová bruscheta bruscheta italská bageta recept bruscheta recept bruschetta bruscetta bruschetta recepty italské recepty bruncheta italská bageta recept italské bagety italské předkrmy brucheta recept mozarella recepty bruscetta recept bruscheta recept

Suroviny: rajče cherry, olej olivový, koření provensálské, sýr mozzarella, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, česnek, bageta

TopRecepty.cz

Italská bruschetta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wrJr