Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Hovězí kližka na mrkvi a bramborech z pomalého hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 260 min
Hovězí kližka na zelenině se smetanou v pomalém hrnci Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 280 min
Na jídle se dá hodně ušetřit. Kde koupíte 3 kila zeleniny za 25 Kč a jak získáte večeři z restaurace za pár korun?