Plněné štramberské ucho

Jenda1 Kuchař:

Doba přípravy: 30 min PT0H30M Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry, Nepečené a mražené 6 názorů

520

Suroviny

štramberské uši
vanilkový pudink
mléko
kompotované ovoce
šlehačka
mletá skořice
mletý cukr
čokoláda k přizdobení
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zakoupíme štramberské uši.

  2. Uvaříme hustější pudink a necháme vychladnout.

  3. Postupně plníme ucho.

  4. Nejdříve pudinkem, pak ovocem, ozdobíme šlehačkou, šlehačku mletou skořicí a celé ucho pocukrujeme a dozdobíme čokoládou.

Poznámka

Ucho jsem si dal minulý týden v práci jako dezert po obědě, moc mi chutnal a líbil se mi i nápad. Oslovil jsem kuchaře Gastrokomplexu p.Jaroslava Krajíčka, který dezert vytvořil a s jeho souhlasem ho prezentuji dál.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 63 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněné štramberské ucho

  • allis allis

    Štramberské uši je nejlepší udělat domácí, jsou oproti kupovaným asi o tisíc procent lepší. Klasicky se plní pouze šlehačkou, lehounkou, ale také domácí.
    A ještě jedna poznámka, plnit se musí bezprostředně před podáváním, rychle vlhnou :-)

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    Hzké, moc hezké a hlavně nedá moc práce. Díky za inspiraci.+:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    jollko, štramberské uši má běžně Kaufland i Albert - je to mezi oplatkami, sušenkami apod. ;-), jinak :-p:yes:

    Odpovědět

  • jollka jollka

    Určitě mnamka ,ale kde se dají ouška sehnat já to vidím poprvé;-),pak se to dá plnit asi vším:-*:-)):yes: myslím sladkým:-p

    Odpovědět

  • dzungila dzungila

    Jendo, bodík!:yes: Hned bych si dala!:-p;-)

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    No jako vždy paráda :-O:-p:yes::-D

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo