Postup přípravy
Krok 1: Zakoupíme štramberské uši.
Krok 2: Uvaříme hustější pudink a necháme vychladnout.
Krok 3: Postupně plníme ucho.
Krok 4: Nejdříve pudinkem, pak ovocem, ozdobíme šlehačkou, šlehačku mletou skořicí a celé ucho pocukrujeme a dozdobíme čokoládou.
Zveřejněno 30. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné štramberské ucho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l0n
Moje poznámka
Plněné štramberské ucho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l0n
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 6 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 7 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 3 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 5 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 6 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 7 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 8 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 9 hodinami
Květákové placičky
Linova před 10 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 10 hodinami
Tématické fráze:
štramberské uši,
štramberské uši recept,
štramberské uši náplň,
štramberské uši originální recept,
štramberské uši se šlehačkou,
náplň do štramberských uší,
krém do štramberských uší,
štamberské uši,
recept na štramberské uši,
domaci stramberske usi,
štramberská ouška,
čím plnit štramberské uši,
štramberské uši krém,
štamberské uši recept,
plnene usi,
náplň štramberské uši,
štramberské uši s s tvarohem recept,
štramberské uši čím plnit,
zákusek-štramberská ouška,
recept štramberské uši
Suroviny:
pudink vanilkový,
mléko,
ovoce kompotované,
šlehačka,
skořice mletá,
cukr moučkový,
čokoláda
Komentáře (7)
A ještě jedna poznámka, plnit se musí bezprostředně před podáváním, rychle vlhnou