Vánoční otevírací doba obchodů: Kde nakoupíte na Štědrý den či svátky a na co si dát pozor na Silvestra a Nový rok
Jak usmažit vinnou klobásu, aby nepopraskala: Řezník Kšána prozrazuje jednoduchý trik, aby byla křupavá
8 foto Svatomartinské víno 2022: Velký přehled, kde se od zítřka bude koštovat, za kolik letos pořídíte lahvinku a kde bude vypečená husa
MasterChef Česko 2022: Hitem letošního podzimu je tuřín. Připravte z něj třeba staročeskou polévku dumlíkačku
Staročeské placky lokše jako dokonalá přílohou k huse, kachně i ke kuřeti. Jsou levné, dobré a příprava je snadná
11 foto MasterChef Česko 2022: Soutěž opustil "Romeo" kulinářského klání, Vojta. Připomeňte si s námi zásadní okamžiky jeho cesty
Kalendář vánočního pečení 2022: Kdy se pustit do pečení perníčků, kdy zadělat na linecké a jak na krémy? Přehledný manuál + recepty
Alsaské zelí neboli šukrut: Vydatná specialita s klobásou a bramborami voní po česneku a víně a skvěle zasytí celou rodinu
Jak na křupavé skořicové jablečné chipsy: Jde to v troubě i ve friťáku a příprava je velmi jednoduchá
Jak využít slupky z jablek: Připravíme z nich jablečný čaj, křupavé chipsy, jemné smoothie i fantastický kořeněný drink
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí
Jak na sváteční svatomartinskou husu krok za krokem: Vláčnost masa zajistí pomalé pečení, křupavou kůrčičku pak mléko s medem
Jablečný závin podle receptu slavné kuchařky Marie Janků-Sandtnerové: Provoněný rumem a skořicí je ozdobou svátečního stolu
Svatomartinské rohlíčky podle staročeského receptu chutnají skvěle a provoní celý dům. S ořechovou náplní jsou dokonalé
Jak na dokonalý císařský trhanec s jablky? Slavný rakouský dezert se jednoduše připravuje a nádherně voní po skořici
Mořské řasy jako potravina budoucnosti: Patří nejen do sushi, využít je můžeme i do mnoha dalších pokrmů
K Dušičkám patří sladké nadýchané „dušičky“ nebo křehké probuzené duše: Dokonale jemné pečivo báječně chutná s povidly
Hitem internetu jsou tyhle jablečné bochánky podle zkušené pekařky Míši. Voní skořicovým cukrem a jsou krásně nadýchané
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!
Uvařte si chumlaninu z vajec, krupice a špeku podle původního receptu. Taková bude chutnat jako od slovácké babičky