Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma
Jak na dokonalý francouzský toust? Ve sladké verzi pomůžou chuti smetana a třtinový cukr. Slanou vylepší sýr a bylinky
Jak správně grilovat rybu a jak poznáte, že už je hotová? Zkuste fígl s kostí podle Zdeňka Pohlreicha!
7 foto 7 nejlepších drinků s jahodami: Letošnímu létu vládnou virgin mojito a tenhle zmrzlinový shake
Lakto, ovo, flexi... Vyznáte se ve vegetariánských směrech? A na co ve stravě při vynechání masa nezapomenout?