Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
6 foto Hodnocení 74× Jak upéct krůtu? Pečená krůta se stává i u nás oblíbenou pochoutkou 8. 12. 2023
5 foto Hodnocení 74× Jaké vnitřnosti patří do rybí polévky? Poradíme, co použít a co raději vyhodit 10. 12. 2023
6 foto Hodnocení 152× Jak nejlépe uchovat upečenou vánočku? Vyzkoušejte 5 tipů pro správné skladování 7. 12. 2023
5 foto Hodnocení 18× Jak uvařit vánoční rybí polévku? 5 kroků k výtečné polévce pro sváteční chvíle 7. 12. 2023
6 foto Hodnocení 335× Kokosky: Stačí 3 suroviny a dokonalé cukroví je na světě. Vyzkoušejte je s námi 14. 12. 2023
Hodnocení 12× Kapr na modro: Co se za tímto nezvyklým názvem skrývá a jak rybu na modro připravit 15. 12. 2023
Hodnocení 40× Vaječný likér, symbol adventu: Připijme si právě tímto tradičním likérem 5. 12. 2023
5 foto Hodnocení 252× 3 tipy, jak udělat nejlepší vaječný koňak, který bude chtít každý ochutnat 8. 12. 2023
Hodnocení 100× Mufloní maso: Jaká jsou jeho specifika a k jakým kuchyňským úpravám se nejvíce hodí 29. 11. 2023
Hodnocení 37× 6 podmínek úspěchu při zpracování zvěřiny: Poradíme, na co si dát pozor 28. 11. 2023