Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
20 receptů 20 nejoblíbenějších receptů na bramborové saláty: Připravují se nejen na Vánoce 20. 11. 2023
4 foto Hodnocení 141× Pudinkové cukroví: Podobá se lineckému, ale má výraznější chuť i vůni 7. 11. 2023
4 foto Hodnocení 33× Desatero rad na téma vanilkové rohlíčky: Co o nich ještě nevíte 30. 10. 2023
Hodnocení 260× Časté chyby při potírání dortu: Několik vychytávek, jak mít krásně hladký krém 6. 10. 2023
Hodnocení 23× Časté chyby při pečení sušenek: Jak na to, aby vaše sušenky byly dokonalé 4. 10. 2023
4 foto Hodnocení 101× Desatero rad na téma vánoční cukroví: A tak zase po roce, budou tady Vánoce 2. 11. 2023
4 foto Hodnocení 99× Plněné košíčky na všechny způsoby: Báječný dezert i úžasné cukroví 25. 11. 2023
Hodnocení 104× Časté chyby při přípravě odpalovaného těsta: Několik tipů, aby se moučník povedl 2. 10. 2023
4 foto Hodnocení 13× Jak využít čokoládu ve sladkém pečení: Tipy pro všechny příležitosti 3. 11. 2023
Hodnocení 29× Co je zrcadlová poleva - mirror glaze: Poradíme vám, jak vytvořit lesklý povrch dortu 30. 10. 2023
4 foto Hodnocení 17× Jak obarvit cukrovou, bílkovou nebo fondánovou polevu. Poradíme, jak na to 11. 11. 2023
Hodnocení 27× Časté chyby při přípravě listového těsta: Poradíme vám, jak se jich vyvarovat 13. 10. 2023