Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Hodnocení 34× Jak upražit kešu oříšky a loupané arašídy? Vyzkoušejte je na pánvi nebo na plechu. Poradíme s postupem 3. 9. 2023
4 foto Hodnocení 93× Krémy z tvarohu, jogurtu a kysané smetany: Mají svěží chuť a v kombinaci s ovocem patří neodmyslitelně k létu 17. 8. 2023
Hodnocení 16× Jakým způsobem a jak dlouho se vaří kuře? Rozhodující je, jestli vaříme vývar, polévku nebo kuře v omáčce 20. 7. 2023
4 foto Hodnocení 25× Desatero rad na téma štrúdl: Jablečný závin podávejte s vanilkovou omáčkou, šlehačkou nebo zmrzlinou 11. 9. 2023
Hodnocení 30× Víte, jak se připravuje slepice na paprice? Na rozdíl od kuřete musíme slepičku předem uvařit 20. 7. 2023
Hodnocení 137× Jak připravit banketky? Drobné houstičky podáváme k masu nebo plníme jako minibagetky 26. 8. 2023
Hodnocení 18× Jak připravit Spaghetti aglio olio e pepperoncino? Naučíme vás rychlé, výborné a jednoduché italské jídlo 26. 8. 2023
Hodnocení 194× Časté chyby při pečení českých buchet: Jak na to, aby byly buchty jako od babičky? 21. 7. 2023
4 foto Hodnocení 67× Smetanové krémy jsou v létě vhodnější než máslové krémy. Víte, jaké to jsou a jak je připravit? 14. 8. 2023
Hodnocení 6× Párky v rohlíku patří neodmyslitelně k rychlému občerstvení: Jaký je rozdíl mezi nimi a hot dogem? 24. 8. 2023
Hodnocení 199× Jak připravit okurkové závitky? Hodí se k letnímu občerstvení i pro sváteční stůl 22. 8. 2023
Hodnocení 20× Časté chyby při přípravě polévkových nudlí: Problémem je málo vypracované, přeschlé nebo vlhké těsto 24. 8. 2023
Hodnocení 116× Čím zahustit mleté maso do karbanátků nebo sekané místo strouhanky: Použijeme ovesné vločky 25. 7. 2023
Hodnocení 222× Máslové krémy jsou nejpoužívanějšími krémy vůbec: Zdobí se jimi dorty, zákusky, pečivo i vánoční cukroví 11. 8. 2023
Hodnocení 15× Jak správně smažit houby? Zbytečně nesolit, smažit pomalu a důkladně alespoň po dobu 20 minut 22. 8. 2023
4 foto Hodnocení 202× Jak zpracovat bedly? Kromě oblíbených řízků je můžeme přidat do gulášů, polévek nebo do houbového koření 22. 8. 2023
Hodnocení 23× Tonka fazole neboli tonka boby jsou koření se silně aromatickou vůní. Poradíme vám, k čemu se používají 21. 8. 2023
Hodnocení 74× Časté chyby při přípravě krémů a náplní do dortů. Jak připravit krém, který se nesrazí 8. 8. 2023
Hodnocení 29× Jak zahustit kuře na paprice bez mouky? Pomocí cibule, fazolí nebo strouhané cukety 19. 7. 2023