Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeské vepřové kostky na zázvoru a cibuli

Vepřové maso je u nás velmi dobře dostupné, a tak není divu, že na jeho úpravu existuje nespočet receptů. V tomto receptu najdete dušené kostky masa na cibuli, kořeněné zázvorem a česnekem. Omáčku není třeba zahušťovat, o to se postará právě cibule.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 55 min

70 min (15 min příprava + 55 min tepelná úprava)

22. 5. 2024 07:30

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 152 kJ / 753 kcal
Bílkoviny87,80 g
Tuky33,59 g
Vláknina11,36 g
Cholesterol 178 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy22,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo má rád může podlévat maso místo vývarem světlým pivem a udělat i více omáčky, je to vítaná změna. Nebo je možná i varianta se smetanou jako dělávala babička.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, sádlo, cibule, česnek, zázvor mletý, sůl, pepř mletý, vývar masový

TopRecepty.cz

Staročeské vepřové kostky na zázvoru a cibuli

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxZm7