Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 10 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 23 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
9. 10. 2011 08:56
knedliky.jpg
8. 10. 2011 18:48
8. 10. 2011 15:53
8. 10. 2011 08:28
8. 10. 2011 01:19
7. 10. 2011 23:58
7. 10. 2011 22:34
7. 10. 2011 22:15
7. 10. 2011 22:10
7. 10. 2011 21:47
7. 10. 2011 21:44
Rozhodne namajte traumu z nejakých knedlíkov, sú v živote podstatne dôležitejšie veci.
7. 10. 2011 19:27
7. 10. 2011 18:02
A to už by si Ela mala čo robiť a rozhodne by si to nepovažovala za jednoduché.
7. 10. 2011 16:45
Je to věc názoru, domácí jsou domácí...
Nevařím je, ale pařím - pařáček nemám, mám zvyk od mamky na vyšší hrnec uvážu plátýnko a pařím asi 20min. Poté propíchnu a pokud se stane, že je uvnitř ještě syrový, šupnu zpět a v pohodě dopařím.
A tím, že je nedělám často, nemyslím si, že je ovládám, ale udělám si vždy do zásoby a dám do mražáku. Jsou potom v případě nouze jako čerstvé.
7. 10. 2011 16:26
1 2 Další