Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes kuří vývar s nudličkami a kuřecí plátek…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Ahoj dnes vařím segedínský guláš s houskovým knedlíkem“ Eviip, před 5 hodinami
„Přeji hezký víkend , já vařím kroupovou polévku s hlívou a…“ kamila29, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zeleninová polévka s červenou čočkou a lahůdkovým droždím
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí supreme sous-vide zapečené s rozmarýnovými bramborami v MTH
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka s avokádem a ředkvičkami
Přidáno 24. 5. 2024 10:05
Jahodový dezert do skleničky
Přidáno 24. 5. 2024 09:00
Marinované kuřecí soté se zeleninou
Přidáno 23. 5. 2024 19:46
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonalé podzimní osvěžení: Cider chutná studený i teplý a použít ho můžete i do jídla
Nejlepší dortový korpus: Poradíme vám, jak postupovat, aby se vždycky povedl na jedničku!
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
9. 10. 2011 08:56
knedliky.jpg
8. 10. 2011 18:48
8. 10. 2011 15:53
8. 10. 2011 08:28
8. 10. 2011 01:19
7. 10. 2011 23:58
7. 10. 2011 22:34
7. 10. 2011 22:15
7. 10. 2011 22:10
7. 10. 2011 21:47
7. 10. 2011 21:44
Rozhodne namajte traumu z nejakých knedlíkov, sú v živote podstatne dôležitejšie veci.
7. 10. 2011 19:27
7. 10. 2011 18:02
A to už by si Ela mala čo robiť a rozhodne by si to nepovažovala za jednoduché.
7. 10. 2011 16:45
Je to věc názoru, domácí jsou domácí...
Nevařím je, ale pařím - pařáček nemám, mám zvyk od mamky na vyšší hrnec uvážu plátýnko a pařím asi 20min. Poté propíchnu a pokud se stane, že je uvnitř ještě syrový, šupnu zpět a v pohodě dopařím.
A tím, že je nedělám často, nemyslím si, že je ovládám, ale udělám si vždy do zásoby a dám do mražáku. Jsou potom v případě nouze jako čerstvé.
7. 10. 2011 16:26
1 2 Další