Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdysi jsem tenhle recept slyšela v rádiu a když jsem ho udělala poprvé, chuť jídla nás příjemně překvapila.

JE to chleba ve vajíčku....a NENÍ to chleba ve vajíčku :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

cathleen

21. 3. 2018 14:59

Miquel: moc pěkná fotka, díky!:-K

Miquel

21. 3. 2018 14:58

Tuto variantu s nakrájeným chlebem jsem neznal. Časem určitě zopakuji :yes:

Mirka

18. 11. 2016 00:26

Toto dělám ze starších rohlíků a z chleba děláme "chlebáky" což jsou bramboráky bez brambor ( jedině pokud to chci vylepšit, tak tam 1 nebo 2 přidám). Je to fakt dobré :-)

Dana

21. 8. 2016 10:52

Je to naozaj veľmi chutné. Často to robievam na raňajky. Ale výborné je použiť miesto chleba aj staršiu knedľu :-)

Helena Polášková

25. 6. 2016 21:35

Já jsem kdysi ráda dělávala tzv. "klausovu čínu" , a to tak, že jsem nakrájela starší chleba na nudličky a naložila ho na chvíli do stejných surovin jako čínu (sojová omáčka, koření, olej, sůl...), zasype se solamylem a smíchá s vajíčky (vajíčka naposled). Pak se smaží na rozpáleném oleji jako čína. Můžou se přidat i arašídy a nakonec na chvilku mražená zelenina dle chuti. Kdo má rá, může vy vypnutí přidat ještě proužky cibule a nechat je jenom trochu "zavadnout". Je to mňam a zvláště před výplatou...<3

Honza

24. 6. 2016 21:10

Kamil: Ochutnat, pak teprve kritizovat! :-p

Josef

20. 6. 2016 09:35

Tento chleba ve vajíčku děláme běžně již mnoho let. Ještě přidáváme třeba kousek šunky nebo ang,slaniny a také trochu česneku. :-)

Franta

20. 6. 2016 06:37

Toto jídlo znám minimálně 50 let. Je to moc dobré, já tam ještě vysmažím kousek domácího špeku, který to výborně provoní.

verda

9. 6. 2016 10:35

:yes::-Q

cathleen

23. 3. 2016 17:56

Karel Drlík: přímo z Kopřivnice?:-) Vypadá to dobře:yes:

Karel Drlík

23. 3. 2016 17:33

Zkuste nejdřív nasmažit kostky chleba a odložte bokem.Pak totéž s cibulí a šunkou nebo salámem . Na to dvě vajíčka ,míchat a přidat nasmažený chléb .Po spojení s vajíčkem přidat nakrájená dvě rajčata plus sůl a pepř.Nejchutnější je pokrm v létě při použití vlastních rajčat.Název té dobroty je Kopřivnické tajemství.Smažte v kastrolu nebo v pánvi s vyšším lemem.

BronislavaP

10. 1. 2016 07:31

Je to dobré a svůj účel to splní. Nic víc, nic míň...;-)

Kamča

8. 1. 2014 19:22

Já to dělám tak že osmažím kostičky šunky, přidám chleba, počkám než to bude křupavé. Naliji vajíčka rozšlehaná, poté otočím a na vrch nechám ještě roztéct plátky sýru.. MŇAMKA..

Kamil

13. 7. 2012 16:30

No to musi byt teda lahudka :-//

Jumanji1975

12. 7. 2012 04:32

Super obměna smaženého chleba ve vajíčku, po kterém nám "smrdí" celý byt, není to tak těžké, udělala jsem k tomu rajčatový salát s cibulí a řapíkatým celerem http://www.toprecepty.cz/recept/27394-rajcatovy-sa... a měli jsme sytou a přitom lehkou letní večeři. Můj chlap když to viděl, ptal se, kde jsem vzala maso, než jsem mu vysvětlila, že je to "jen" tvrdý chleba. :-)) Doporučuju!!!

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chleba ve vajicku recept na chleba praženice z hub chleba recept veselá bída recept co se starým chlebem chleba ve vajíčku recept recepty z vajiček recept chleba co se starym chlebem recepty chléb ve vajíčku recept veselá bída prazenice z hub recept chleba ve vajíčku jinak praženice starší chleba recept chleba ve vajicku chleby ve vajíčku smažený chléb ve vajíčku starý chleba

Suroviny: chléb, cibule, vejce, sůl, pepř, tuk

TopRecepty.cz

JINÝ chleba ve vajíčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0gNN