Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pánský štrůdl boubelák

Štrúdl patří mezi velmi oblíbené moučníky a snad každý má ten svůj osvědčený a oblíbený recept. Jeho přípravu nám nejvíce usnadní již rozválené listové těsto a také zavařená a nastrouhaná jablka. K nim přidáme jen rozinky, skořici, cukr, zabalíme do těsta a upečeme.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

10. 6. 2024 14:49

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie2 636 kJ / 630 kcal
Bílkoviny10,63 g
Tuky9,31 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 127 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy122,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: těsto listové, jablko, cukr, skořice, rozinky, mouka hrubá, vejce

TopRecepty.cz

Pánský štrůdl boubelák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xLoV