Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 21 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„tara23: Věruško, já jsem medvěda koupila v Tescu.“ MarcelaPa, před 28 minutami
„Hezký pátek, u nás dnes slepičí vývar se strouháním a…“ tara23, před 1 hodinou
„Dobré ráno, dnes bude šošovicová polievka a aloo paratha s…“ magdalenka, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Nejlepší slaná snídaně? Jednoznačně hemenex! Jak šunku s vejci dovést k dokonalosti?
Jak na jednoduché hrnkové palačinky, které zvládne každý? Mouku je třeba prosít a těsto dát na půlhodinu odpočívat do lednice
23. 10. 2014 16:08
23. 10. 2014 16:04
23. 10. 2014 16:04
23. 10. 2014 16:03
23. 10. 2014 15:45
Ja se dnes po dlouhe dostala k vareni a vyzkousela kvetakove rizky ze vcerejsich novinek. Pekla jsem v troube. Zitra jeste bude kvetakova polevka ze zbytku.
img_0218_643011413.jpg
23. 10. 2014 15:31
U nas dnes cinske nudle s hovezim masem teryaki, pochutnali jsme si
23. 10. 2014 15:26
23. 10. 2014 15:20
23. 10. 2014 14:48
20141023_142950.jpg
23. 10. 2014 13:48
U nás dnes padlo rozhodnutí na rizoto, a protože muž nerad zeleninu, bude úplně obyč-hovězí kostky,vývar, kulatozrnná rýže, max nějakou bylinku a posypat chutnějším sýrem
23. 10. 2014 12:37
23. 10. 2014 11:58
22. 10. 2014 20:15
Takže:120 g másla
70 g moučkového cukru
23 g hladké mouky
2 natvrdo uvařené žloutky.
Uvaříme 2 vejce, bílky zbaštíme,žloutky necháme vychladnout.Potom je vidličkou rozmačkáme a utřeme s ostatními surovinami.Vznikne těsto,zdá se,že se nespojí, ale spojí.Někdy stačí kapka rumu.Necháme odležet v lednici,pak.plníme do kolečkových formicek,dno propíchnem vidličkou a pečeme na 170 stupňů.Jsou během chvilky.Jdou bez jakéhokoliv Vymazávání krásně vyklopit.Pečeme je asi týden dopředu. No, snad vám to k něčemu bude.Z tohoto množství je jich asi 25, průměr formičky je 5 cm
20141022_193837.jpg
22. 10. 2014 17:24
Michaela Medkova: tak jitrnice a jelita bych si s chutí dala. Já dnes dělala vývar z uzených žeber s rýží, obalovaný květák a vařený brambor. Zítra asi nějaké maso, ale zatím jsem bez inspirace.
22. 10. 2014 13:17
ale zítra budou jiternice, zbylo mi ještě zelí a uvařím k nim brambůrek
Předchozí 1 … 1354 1355 1356 1357 1358 … 2368 Další