Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký začátek týdne, dnes přišla na oběd dcera a spol…“ tara23, před 1 hodinou
„Simona Skolakova: Simčo, moc krásně jsi to napsala a je…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Simona Skolakova: Simčo neomlouvej se, to je přece jedno,…“ tara23, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 1 hodinou
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přečtěte si Zobrazit více
7 tipů na správné rozmrazování potravin: Jak rozmrazit maso, jak ovoce a co s pečivem
Jak upéct kuře v troubě, aby chutnalo jako z grilu? Tajemstvím je pomalé pečení v pekáči s mřížkou, typickou chuť dodá směs koření
Původní pudink vypadal jako jelito. Ten práškový vymyslel britský chemik pro svou ženu
18. 5. 2015 13:06
18. 5. 2015 09:54
17. 5. 2015 21:50
17. 5. 2015 18:27
17. 5. 2015 13:54
p1030588.jpg
p1030589.jpg
17. 5. 2015 12:42
20150517_122249.jpg
17. 5. 2015 10:51
17. 5. 2015 10:34
16. 5. 2015 23:53
16. 5. 2015 18:41
16. 5. 2015 14:58
16. 5. 2015 12:09
20150516_110823.jpg
20150516_114922.jpg
16. 5. 2015 11:21
16. 5. 2015 07:30
15. 5. 2015 14:22
Po 8 hodinách “pomalení“ na LOW maso tuhé.Tak jsem to vše vyklopil do papiňáku a pak teprve měkké.Příště holt budu dělat na HIGH.
Předchozí 1 … 1248 1249 1250 1251 1252 … 2370 Další