Co dnes uvařit?
(to majú vnuci a zať najradšej) a teľacie pliecko na koreňovej zelenine. Ako prílohu som dala fettucini. Chutilo im. Tešila som sa, dlho sme sa nevideli, tak sme sa trochu užili. Bol to príjemný deň. Želám všetkým ešte pohodový a ničím nerušený večer podľa vašich predstáv.
Pastýřská pomazánka se smetanou
Hodnocení receptu je (7×)
U nas dnes spagetti s hovezim masem, rajcaty a zelenou paprikou. Desert dnes zadny.
Boruvkove knedliky, bramboraky, bramborovy salat a rizky, kapustova polevka, to tedy je jidelnicek, nadhera
Jana už vařit nebude, budu běhat po zahradě, sbírat jablíčka a čumět do dáli
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 24. 4. 2024 12:25
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dobry den. U nas mame stejne jako u Simonky. Rybu Tilapia,…“ hazel, před 3 hodinami
„Příjemný večer všem. hazel: Stáňo, Ty jsi žena činu a…“ Nadja, před 7 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko, Nanaimo ,je Indiansky nazev, ale…“ hazel, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 10 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šafrán: Víte, kde v kuchyni použít toto nejdražší koření světa a jak poznat padělek?
Začátek další řady MasterChef Česko se blíží: Nová řada přinese peprné okamžiky plné emocí, říká porotce Radek Kašpárek
Šípková omáčka je klenot české kuchyně. Snadno se připravuje podle receptu Zdeňka Pohlreicha
Masová směs s bramboráčky
zizala
Hodnocení receptu je 5,0 (59×)