Domácí jemná hermelínová pomazánka

Suroviny

1 Hermelín
2 vejce uvařená natvrdo
200 g měkkého salámu ( šunkáček nebo jiný salám)
1 větší nastrouhaná cibule
nať z jarní cibulky
1 zakysaná smetana
1 sáčková Majolka®
1 lžička dijonské hořčice
sůl a pepř podle vlastni chuti
na zdobení :
petrželka, pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Všechny uvedené suroviny (Hermelín, vejce, salám a cibuli) nahrubo nastrouháme. Cibulku nasekáme. Vše osolíme, opepříme, smícháme se zakysanou smetanou a majolkou. Přidáme dijonskou hořčici.

  2. Promícháme, necháme tak dvě hodiny uležet a podáváme na toustovém tmavém chlebu nebo na nakrájených bagetách. Zdobíme nastrouhaným salámem a pažitkou nebo petrželkou.

Komentáře k receptu Domácí jemná hermelínová pomazánka

Tématické fráze: pomazánka z hermelínu a vajec hermelínová pomazánka hermelínová pomazánka s vejci hermelinova pomazanka se zakysanou smetanou nejlepší hermelínová pomazánka domaci pomazánka se salamem hermelínová pomazánka recept domaci pomazanky hermelín vejce hermelínová pomazánka zakysana hermelinpomazanka hermelin pomazanka hermelinova pomazanka s zakysanou smetanou hermelínová pomazánka ze zakysany smetany hermelínová pomazánka se zakysanou ametanou hermelín pomazánka zakysaná smetana recept pmazánka hermelín slany dort s hermelínová pomazánka hermelinova pomazanka ze zakysané smetany hermelinova pomazanka ze smetany