Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 8 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes bramboračka a uzené maso,špenát a bram…“ Simona Skolakova, před 3 minutami
„Jana Pá: Je mi to ľúto, ale nič iné sa s tou stratou…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Jana Pá: Jani, nemáš se za co omlouvat. Sdílená bolest,…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 3 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 3 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 20 hodinami
29. 6. 2010 07:15
28. 6. 2010 16:54
Na zítra udělám k obědu květákový nákyp s bramborem,tatarkou a zeleninovým salátem,k večeři si asi opečeme na ohni vuřty a připravím si na středu Vojtovi za vysvědčení dort z Papriččiného ZNC http://www.toprecepty.cz/recept/10782-bananovy-kol....
28. 6. 2010 10:50
28. 6. 2010 09:54
28. 6. 2010 09:41
a cestoviny v syrovej omáčke...
28. 6. 2010 09:02
28. 6. 2010 08:41
1238153160-31[2][1].jpg
28. 6. 2010 08:31
Toť je snadné pečení, není žádné umění. Bůček jen nakrájí se, osolí, opepří a okmínuje se v míse. Taky trošku papriky ŽÁDNÝ špetky veliký. Promícháš to s cibulí, česnekem to vrcholí. Pak už do trouby to dáš a vávarem podléváš. Tlustý bůček to je krása, u něj je vždy kousek masa. Snad to dneska zvládneme a v tom horku zdlábneme. Pivo to nás ochladí, budějckejm to nevadí. Už ho máme v lednici a ne jednu sklenici. Kde se dobré pivko pije, úplně se jinak žije. Voda ta je dobrá taky, když si mejem nohy taky. Žáby čuraj do vody, jdi raděj do hospody. HI HI HIHI. Václav
1238153160-31[2].jpg
27. 6. 2010 20:52
27. 6. 2010 15:23
27. 6. 2010 10:55
26. 6. 2010 14:43
Musím říct že brambory jsou opravdu výborné a superrychlé
26. 6. 2010 10:29
Takže vinnou klobásu my z mrazáku jen vyndáme a sobě uděláme. Ušleháme brambory a budeme hotovi.
recept-1972…
25. 6. 2010 17:06
25. 6. 2010 16:19
Předchozí 1 … 1991 1992 1993 1994 1995 … 2375 Další