Dušená vepřová žebírka v kysaném zelí
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, 29. 4. 2025 20:26
„2024 - změna designu u receptů ???“ veronika_straka, 27. 3. 2025 08:30
Poslední příspěvky
„Dobrý večer 😊, u nás jarní bazalková polévka s vícezrnnou…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Julia Oskerova: Juli ani u nás u řezníka se telecí játra…“ tara23, před 10 hodinami
„magdalenka: Manžel ji spapá i když je jen tak v misce v…“ Veronika.Hrozna, před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
3. 6. 2020 09:58
3. 6. 2020 11:13:25
Frantiska: Ano, také jsem se o tom vůbec nezmiňoval, řeším úplně něco jiného.
Frantiska
3. 6. 2020 10:48:24
Tantal: doufam ze se ta debata presune, no a tady zase jini napsali ze jim to podle fotky prijde ridke, tak jaky je rozdil mezi nimi a vami
Tantal
3. 6. 2020 09:59:02
MamlajdaD: Akorát jsem napsal, že Váš recept vypadá nevalně, nic o chuti tam nepíšu, to že to nevypadá dobře neznamená, že to nechutná dobře. Jak jsem napsal nesoudím, dokud neochutnám. Hezký den přeji.
casino
3. 6. 2020 07:15:06
Tantal:
"Škaredé maso" je už vlastně t. t. (terminus technicus
No, snad by bylo OK tuto debatu (jako mezi hluchým a neslyšícím) zavčas odklonit do někam, že
MamlajdaD
3. 6. 2020 01:10:31
Simona Skolakova: Já sice pana Tantala neznám (naštěstí), ale začínám tušit, kdo by to mohl být (a komu jsme šláply trošku na kuří oko)!
MamlajdaD
3. 6. 2020 01:03:36
Tantal: Ve zdejším komentáři (3,6,20 00:15:12) píšete - cituji:
"Jsem Čech, ale žijící ve Vietnamu a tady se k sobě lidi chovají s úctou a pokorou a jeden druhého nekritizuje.
Ale ten komentář postrádá logiku! Jak to, že nic nekritizujete, když jste mně nehezky zkritizoval recept a navíc k němu přidal velice škaredého smajlíka? To je kritika jako řemen!
Tantal
3. 6. 2020 00:16:12
Simona Skolakova: Jsem Čech, ale žijící ve Vietnamu a tady se k sobě lidi chovají s úctou a pokorou a jeden druhého nekritizuje.
Simona Skolakova
2. 6. 2020 23:05:40
Tantal: a Vy nejste Čech????
Tantal
2. 6. 2020 21:55:35
Lidi trochu slušnosti ne ? To je přesně Český a Slovenský národ, všechno a všechny kritizovat, jen podle toho co vidí nebo čtou, až to ochutnáte dá se to brát jako rozumný názor. Z lidí tady v ČR je mi na zvracení.
MamlajdaD: Zrovna dnes jsem Vám komentoval jeden recept a Vy by jste se vůbec neměla vyjadřovat o tom jak něco vypadá, Vaše polévka s prominutím vypadá jako by jí už někdo konzumoval a vrátil jí zpátky. Trochu slušnosti by nebylo na škodu.
MamlajdaD
1. 6. 2020 23:48:41
Kdyby to autor nadepsal "Podivné (nebo Škaredé) maso v zelné omáčce", tak by to ale trochu odpovídalo, ne?
casino
1. 6. 2020 19:16:35
Majkaa:
No, vypadá to (nejen na fotečce) trochu jako, neblahé paměti, nemocniční jídlo, že
hospodyne
1. 6. 2020 19:12:34
toto že vařil čtyřicetiletý kuchař???