Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 15 minutami
„PAMĚŤ“ DavidF, před 4 hodinami
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 14:09
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadi u každého masa je kde ten kus chovají, čím se…“ tara23, před 3 hodinami
„Pohodový den všem. tara23: Rohlík k tomu masu dává i…“ Nadja, před 3 hodinami
„Ahoj, určitě je dobré vyzkoušet přírodní věci – například…“ DavidF, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
17. 3. 2025 18:24
Podle mě jsou chutné oba, javorový je řidší, čekankový mě nafukuje. Kdyby mi je dál někdo ochutnat a zavázal oči, asi bych rozdíl nepoznala. Stévie je na nic.... Někdo používá Xilitol, já ho koupila a vyhodila, ten fakt ne.
17. 3. 2025 18:15
17. 3. 2025 18:02
17. 3. 2025 16:54
Kdysi jsem koupila na slazení stévii a neosvědčila se, chvíli a dost. Mě jde jen o to, kdyby se sirup jinak nejedl, tak s ním aspon může manžel sladit. 😁.
Jogurty nejím a když už, tak si osolím bílý a přidám sušený česnek. 😀
Chtěla bych javorový ochutnat, tak hledám nějaké využití 😀
17. 3. 2025 16:51
17. 3. 2025 16:14
17. 3. 2025 16:11
17. 3. 2025 15:29
17. 3. 2025 13:52
Ale koupím ho, dočetla jsem se, že je vhodný pro diabetiky, tak ho manžel bude jíst. Může s ním i sladit
17. 3. 2025 11:50
17. 3. 2025 11:49
Ale je dost drahý, tak ho kupuji jen když se někde objeví ve slevě.
17. 3. 2025 10:48
Vendula snědla 6 knedlíků, my s manželem 5. Tak jí asi chutnalo 😀
17. 3. 2025 10:00
Při výběru javorového sirupu v obchodě je nutné chápat rozdíly mezi některými jeho druhy. Rozdělen je na základě propustnosti světla, která de facto určuje, jak silná či jemná bude javorová chuť samotného sirupu.
grade A
grade B
grade C
Javorový sirup grade A
se hodí hlavně pro labužníky, kteří chtějí sirup využívat dennodenně k dochucování palačinek, vaflí a dalších sladkých pokrmů, jimiž se připravují na další krušný den. Ostatně, javorový sirup lze využít jako náhradu bílého cukru, v mnohých ohledech zdravější a také chutnější.
Javorový sirup grade C
se vyznačuje hlavně svou intenzivní chutí a vůní, přidává se tedy spíše do těst, používá se při pečení a vaření. Jelikož není tak čistý jako grade A. Nicméně hlavní je dívat se na kvalitu sirupu samotného, který typ zvolíme bychom měli zvažovat dle předpokládaného využití. V mnohých ohledech předčí javorový sirup běžný rafinovaný bílý cukr. Nachází se v něm některé zdraví pros
Stána ti určitě řekne víc. Vyrábí se pouze v Kanadě
17. 3. 2025 09:54
Javor je symbol Kanady
17. 3. 2025 09:10
Předchozí 1 … 157 158 159 160 161 … 2737 Další