Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

u nás bude vepřový gulášek s knedlíkem, večer pomazánka z krabích tyčinek a takové nějaké tiramisu :-p

...hmmm, tak já se přiznám:-8...v neděli jsem dělala tatarák a nějak jsem to přehnala s množstvím...tak včera (vařím den předem pro babču) jsem přidala ještě vajíčko, rohlík v mléce,udělala kuličky, obalila v mouce, trošku orestovala a prostě udělala s rajskou a těstovinama.:-)..synek si vzal na večeři a fakt mu to chutnalo...takže - my dnes rajská s kuličkama a těstovinama, a gulášová poblívka.:yes:..

U nás dnes šunkofleky, uzená polévka s kroupama:-)

vybusna - tak jedna z nás od druhé opisujem ;-), máme stejné nápady - jááá to nejsem :-D:-D, ale vážně - to samé jako vybusna, jen jsem to malinko přiostřila a dala kyselejšíjablíčko (Gold Smith) :-p

Vybusna a hned tam můžeš přidat foto :-D

My máme nadívané žampiony+ vařené brambory a čalamáda :-)

My si dáme repete ze včerejška-t.zn. Farmářský guláš a Fazolová polévka.:-p

Dnes povidlová omáčka s uzeným, knedlík:-p

My měli kuřecí řízečky s bramborovým salátem a kuřecí polévku s drožďovými knedlíčky:-p:-p

já měla sekanou a červené zelís brambory :-p

Tak, holky, já dělala dnes ke kachně přesně zelí od Babici, ale červené, zalila teplou vodou a bylo moc dobré, takže, jen pro vaši informaci;-)

Já používám vody obě, podle toho na co a zdá se mi, že je to úplně jedno, jen ta jíška v horké vodě se našlehá, do zmizení hrudek, ale to se musí rozpustit do hladka i při studené, jen se míchá kratší dobu;-)a to je snad jediný rozdíl. Víc používám horkou stejně tak, jak píše Merylas.:yes:

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 5 hodinami

„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více