Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Dobrý den:-). U nás bude dnes k obědu zbytkovaná od víkendu - kachna, bram. knedlík a zelí. K večeři jsou pečená kuřecí křídla s cibulí a jako zákusek bude výborná klasika od Papriky:-), http://www.toprecepty.cz/recept/10782-bananovy-kol..., promazaná krémem a ozdobená šlehačkou:-p. A ještě jsem včera večer uvařila http://www.toprecepty.cz/recept/19161-hrnickove-kn..., tak k nim na zítra udělám nějakou omáčku - asi na paprice;-).

kurnik Václave,já sem ještě nikdy ty buřtíky na pivu nedělala a tož vidím,že se budu muset do nich pustit a vyzkoušet,tak si mě krásně na ně naladil:-pJá jsem dnes dělala rýži a vepřovou kýtu na kari a kremžské hořčici.V mrazáku jsem našla vývar s písmenkama,tak ten si ještě dáme:-K

Tak jsem včera nadšn byl, celý jsem se rozzářil. Tvrdý alkohol je naše výra, druzí jsme a svět zírá. V pivu ale jsme my na místě prvém a ještě tam dlouho budem. Vždyť pivo je chleba náš i když přijde DRÁŠ A DRÁŠ. Když nemůžeš pivo píti, i tak nás můžeš podpořiti. Udělej si buřtíky, malý, střední , veliký . Na pivě je uděláš a chlebíček si k nim dáš. I když chleba drahý je, kousek tě nezabije.

Hezký den u nás dnes obalovaný Hermelín,brambory a tatarská omáčka.:-)):yes:K večeři ještě Borsč.;-)

Dobrý den vespolek :-) dnes máme http://www.toprecepty.cz/recept/3145-veprove-po-ci... s chlebem :-p

Koukala jsem na ten recept na korpus, je tam použita hladká mouka. Já vsude jinde viděla polohrubou. Tak ted nevím. A nebude to s té hladké takové uplácnuté, potřebuji nadýchaný :-)

jo a co ten kormpus , jaký je rozdíl, když dělám žloutky s cukrem a pak zbytek, a když dělám sníh a pak zbytek

díky za rady moc :_)

Příjemné pondělí:-). U nás byl dnes k obědu segedín. guláš s knedlíky a k večeři udělám mleté maso se zeleninou a červenou omáčkou a k tomu těstoviny:-p.

Hezké pondělní dopoledne. Tak já si včera nakonec do práce vzala těstoviny se zeleninou a měkkým salámem a na dnešek to vidím na nějakou kuřecí specialitku:-)

Hezké pondělí přeji všem.Já jsem ukuchtila něco jako gulášovou polévku s květákem/mleté hovězí,květák,cibule,česnek,guláš. koření,solamyl na zahuštění/,vypadá to celkem dobře,udělala jsem k tomu noky.Snad to bude mojí famílii chutnat:-8No,bude muset,páč nic jiného nenajdou;-):-K

Hezký den,u nás dnes Ukrajinský Borsč.:yes::-p

Tak já dnes udělám něco, jako španělské ptáčky, ale z vepřových plátků.;-) Krásný den všem:-K

Biftek, biftek, biftek, biftek to je jídlo pro chlapáky, aby si nacpali zobáky. Brambor jenom vařený, nezbude nic na ženy.

DominikoO. U nás se peče moc a moc, ale nejednoduší buchtu co znám a potřebuješ jen jednu nádobu, váhy, struhadlo, plech a vekou lžíci.Říkáme tomu "HNĚDÁ JABKOVÁ". JE MOC PRIMA. Jednoduchá, rychlá a vždy se povede. Možná už někde bude v receptech od jiných, ale aby jsi nehledal .
SUROVINY: 300g nasrouhaných, oloupaných jablek/hrubé struhadlo/, 3 celá vejce, 300g PH mouky, 300g cukru, 80g povoleného tuku OMEGA, 7 lžic mléka, 1a1/2 PRDOPE,3 lžíce kakaa.
POSTUP: vše dobře smícháme v nádobě a nalijeme na vymazaný plech a pečeme na 180°C cca 25-30 min. Po upečení my ještě potřeme rozpuštěnou čokoládou. Nakrájíme řezy, které jsou velmi dobré a vydrží z důvodu použitých jablek netvrdé. Moc chutnají.Včera jsme dělali, ZŮSTATKY.

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek