Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 15. 11. 2025 22:53
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas je jeste to pecene kure, upekla jsem…“ hazel, před 3 hodinami
„Ahojky děvčata, tak se na vás jdu po dlouhé době podívat.…“ Nadja, před 14 hodinami
„ahoj, já si dnes dělám krémovou dýňovou polévku...dýni…“ embr23, před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
24. 2. 2010 08:04
24. 2. 2010 08:00
24. 2. 2010 07:31
23. 2. 2010 21:46
23. 2. 2010 16:13
23. 2. 2010 14:02
23. 2. 2010 10:43
Dnes na oběd dojím včerejší:
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
Na večeři jsem si připravila:
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
23. 2. 2010 10:38
23. 2. 2010 09:49
23. 2. 2010 09:47
23. 2. 2010 09:44
23. 2. 2010 08:36
Dneska ale bylo rozhodnuto a z mrazáku vyndáno, nelze maso tam již vraceti " SLEZINKY " se budou dělati. Na omajdu ony budou s rejží asi jíst se budou. Knedlík my tam taky máme, možná si ho někdo dáme. I brambůrek může býti, s těstovinou lze to míti. Slezinku my máme rádi, její měkost ta nás svádí. Mates, Pepa ocasy jen vrtí , ujedli by se do smrti. Takže celá rodinka , táta pejci mamina, budou baštit jídlo stejné, sníme všechno , co se do nás vejde. Václav
/// Prosím omluvte mé nesprávné fotky. Nenašel jsem žádné s omáčkou ze slezinek, tak jsem použil pro ilustraci podobné (což je skutečnost)vzhledem jako ledvinky, pajšl, játra apod. A i recept je stejný jako na omáčku z jater, jak drůbežích nebo vepřových, s tím rozdílem, že slezinky netvrdnou a mají mnoho železa, což je dobré pro chudokrevnost. I polévka je dobrá. Také se dělá falešná játrová pomazánka. Chuťově velmi, velmi podobné. Řezníci tím šidí. SLEZINKA je mnohem levnější. ///
23. 2. 2010 08:25
23. 2. 2010 06:39
22. 2. 2010 17:41
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
rodinka má na večeři
http://www.zdravavarecka.cz/index.php?option=com_c...
Předchozí 1 … 2464 2465 2466 2467 2468 … 2765 Další