Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 12. 9. 2025 07:12
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: Jaruš, tady prý rostou, je to asi jak kde“ tara23, před 2 hodinami
„tara23: soused je asi kouzelník, dneska jsme taky byli v…“ Jajajajaapaja, před 3 hodinami
„ted přinesl soused větší misku už očištěných hub, tak budou…“ tara23, před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
30. 5. 2025 11:40
Zbyněk bude mít brzy svátek, tak to bude taky tatarák 😁. Manžel ho nejí, tak ho doma nedělám. A vůbec syn je skvělý kuchař, má ho vymakanej 😁
30. 5. 2025 11:16
Dneska jsme měli tatarák, a zkusila jsem opéct tousťák, bylo to jiné a moc dobré.
30. 5. 2025 08:51
Do večera tady budou děti, tak děda bude dělat k večeři palčinky 😁.
No a my si opečeme krůtí vinnou klobásu, už je doma 😀.
Už jsou pečená i kachní játra, ale ty ztuhnou tak do zítra, budu muset vydržet 😀
30. 5. 2025 08:33
30. 5. 2025 08:27
30. 5. 2025 05:41
Řezníci zabiječky přes léto nedělají, kvůli horku. Stejně tak vinné klobásy.
Taky dělám černou polévku z jelítek, ale stejně si musím uvařit kroupy zvlášt. Je jich v nich málo.
Tu sušenou krev zkusím už jen ze zvědavosti, protože jsem o ní nikdy neslyšela.
Příští týden budu vařit koleno. A když bude vývar, tak zkusím a uvidím. Jinak vám to malování nezávidím, ale když vás bude hodně, tak bude i legrace a práce bude rychle utíkat. A pak ta radost z vonavé chaloupky 😀.
Jinak o víkendu bude krásně. Počasí akorát pro vaření guláše a malování, bude to krásně schnout. Termín na malování jste zvolili dobře 😁
29. 5. 2025 23:21
29. 5. 2025 21:33
29. 5. 2025 20:46
29. 5. 2025 20:29
29. 5. 2025 19:06
29. 5. 2025 18:59
Cetla jsem ze budes mit krocana. Musim rici, ze ja ho pecu uplne obycejne , potiram maslem trochu. Nadivku ja pecu vzlast, mam recept v mych recepisech. Nase snacha dava do otvoru bud nekolik snitek rozmarynu a nebo shalvej a pulku citronu. Take ho potira rozpustenym maslem. Urcite najdes recepis co Vam bude chutnat.
29. 5. 2025 18:43
u nas bude roastbeef, videla jsem, ze Nadie si ho mela k obedu, tak to byl dobra idea pro me .Jiz je v troube a bude s bramborovou kasi a chrestem. Take jsem upekla kolac, podle receptu to ma byt pernik s jablky, recept je tak OK, ale nemyslim ze to ma s pernikem neco spolecneho. Abych to zlepsila uz jsem uslehala slehacku. Tak ze dnes tedy hresim na 100 procent. Svadim to na pocasi. Prsi a ochladilo se😆
Pekne jste zde navarili dnes.
29. 5. 2025 17:25
Ta sušená má výhodu, že dlouho vydrží
www.profikoreni.cz/Krev-veprova-susena-krevni-barvivo-500g-d5963.htm
29. 5. 2025 17:04
Ale řeznictví, firma Radev, s. r. o., Ke Mlýnu 1, 149 00 Praha 4 - Újezd
prodává mraženou vepřovou krev:
www.radev.cz/?sekce=kategorie&filtry[fulltext]=vepřová+krev
a mnoho dalších zajímavých věcí. Problém je jen v tom, že rozvážejí jen po Praze a okolí (kam až sahá okolí, to nevím). Jinak výdej i v jejich obchodě. Asi jsem Ti moc nepomohla.
Předchozí 1 … 83 84 85 86 87 … 2718 Další