Moje poznámka
Moje první kniha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A78
Moje poznámka
Moje první kniha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A78
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 3 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 30 minutami
Domácí langoše
Jurkano před 33 minutami
Perníčky
horakova654 před 58 minutami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 1 hodinou
Vařená majonéza
SenBri před 1 hodinou
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
kniha na recepty,
kniha k promoci,
dort k promoci,
marcipánová kniha k promoci,
recept marcipan na knihu k promocím,
moje první recepty,
jak se dělá kniha,
kniha recepty,
kniha-moje recepty,
moje první kuchařka,
jak se dělá dort otevřená kniha,
recept na dort kniha k promoci,
jedlý papír na promoci,
dort otevřená kniha maslovy,
mojekniha.cz,
maslovy krem pod jedly papir,
kniha recepty marmelády,
recenze knih,
kniha receptů,
jedlý papír recept
Suroviny:
korpus,
krém máslový,
marmeláda rybízová,
marcipán,
Komentáře (10)
400 ml mléka dáme do hrnce, přidáme cukr a přivedeme k varu, ve zbylém studeném mléku rozmícháme řádně metličkou mouku a pudink a vlijeme do horkého mléka a za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Poté odstavíme a do kaše dáme kaštany a omegu, zamícháme a necháme zchladit. Vychlazené vyšleháme do hladkého krému, ve druhé míse vyšleháme změklé máslo. Poté obě směsi vyšleháme dohromady.
je opravdu výborný