Nutriční hodnoty (Silný slepičí vývar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 382 kJ / 91 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,53 g |
| Tuky | 0,71 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,49 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 244 mg |
| Sůl | 0,57 g |
| Sacharidy | 12,51 g |
| – cukry | 7,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 celá slepice s droby (nejlépe z domácího chovu) | Slepice | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 3 3 středně velké mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 celý kořen petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| malý svazek svazek petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 středně velké cibule, nebo jedna velká | ||
| voda | Voda | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |